Halı Modelleri
Yükleniyor...
14 Nisan 2014 Pazartesi

Efsane Halı Babil Serisi

Dünya’da görmek istediğimiz yerlerin en başlarında Dünya Harikaları yer alır. Çünkü onların farklı bir dizaynı, farklı bir geçmişi, farklı bir hikayesi vardır.Dünya harikaları uzun yıllar boyunca bozulmayacak şekillerde yapılmışlardır.Yıllar geçtikçe önemleri daha çok artmış ve bunun için özenle korunmuşlardır.

Eşyalarımız arasında da bizlere özel olanlar vardır. O eşyalar bizler için ayrı bir önem taşır. Bu özel eşyaları, hayalinizdeki alanı yaratmak için titizlikle arar, özenle seçer ve yerleştirirsiniz. Çünkü yaşadığınız yer sizin kişilğinizi de yansıtır.

Efsane Halı Babil serisi de mevcut halı modelleri arasında bizlere bir ''harika'' sunmak için üretilmiştir. Bu harika, yaşam alanlarımıza şüphesiz farklı bir hikaye katacaktır. Bu serinin girdiği odaların kendine ait bir hikayesi olacak, halı modelleri arasında ayrıcalıklı bir konuma geçecektir. Bu seri, siz halı alıcıları ve kullanıcıları tarafından en yakın arkadaşlarınıza, eşinize dostunuza eminiz ki tavsiye edilecektir. Çünkü Efsane Halı Babil serisi 20 çeşiti ile, renkleriyle ve desenleriyle evlerimizde ilk olarak görmek istediğimiz halılardan biri olacaktır.

Efsane Halı Babil serisi 200x290cm, 170x250cm, 150x233cm, 125x200cm, 100x300cm, 100x200cm, 80x300cm, 80x150cm ebatlara sahiptir. Bu seri % 100 akrilik iplikle, 6 ana renkte üretilip 12 mm hav yüksekliğindedir. Yine bu seri, bilgisayarlı en son teknolojik tezgahlarda sizlerin mekanlarına özel olarak dokunmuştur.

Sizler de evinizin oturma odalarını, salonlarını bir dünya harikası yapmak istiyorsanız, Efsane Halı Babil serisi sizler için en mükemmel tercih olacaktır.
Efsane halı babil modellerini aşağıdaki resimlerden inceleyebilirsiniz.
Beğendiğiniz modeli almak için online halı satış sitesi halibul.com 'u ziyaret edebilirsiniz.


 

 

 

 






0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar