Halı Modelleri
Yükleniyor...
21 Mayıs 2014 Çarşamba

Efsane Halı Çardak Serisi

Efsane halı 2014 yeni halı modelleri ile mağazalarda yerini alıyor. Birbirinden canlı her zevke hitap edecek farklı dizaynları ile
her sene tüketicileri şaşırtmaya devam eden efsane halı dekorasyon konusunda bize ilham verecek modeller üretmeyi ihmal etmiyor. Dekorasyonunu yenilemek isteyenler için mekanların havasını değiştirecek efsane halı çardak serisi senenin trend halılarıyla karşımıza çıkıyor.
Hayatında renkli bir sayfa açmak isteyen herkese ilham verecek Efsane çardak serisi ile mobilya ve aksesurarlarınızla uyumlu
kombinler yaratabilirsiniz. Yaşadığınız mekanlarda kolay ve etkili şekilde yenilik yapmak, kendine özel atmosfer yaratmak
ve kendini daha iyi hissetmek isteyenlerin tek yapması gereken efsane halı çardak serisine göz atmak.
Efsane çardak modellerinde pembeden maviye, sarıdan kreme çeşitli renk seçenekleri içinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.
Efsane halı Çardak modelleri, tüketicinin ilgi ve istekleri düşünülerek farklı motifler ile dizayn edilmiş. Evinizin her odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz efsane halıları yumuşacık dokusuyla evlere yenilik getirecek. Çardak serisi içindeki efsane halı çardak CA16-60 pembe mavi sarı kodlu halıda pembe, sarı, mavi gibi pastel tonlar uyumu ve kremin asaleti aynı dokuda birleştirilmiş.Evlere canlılık ve enerji getirecek bu model oturma odaları için çok uygun. Efsane halı çardak serisi 5mm hav yüksekliğinde 8 ana renk kullanılarak özel şönil ve akrilik ipliklerle kabartma görünümlü olarak bilgisayarlı dokuma tezgahlarında dokunmuştur.
Efsane halı modelleri 200x290 salon halısı, 160x230 oturma odası halısı, 120x170 antre halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 80x300 yolluk ve 80x150 yolluk olmak üzere 6 farklı ebatta üretilmektedir.
Aradığınızı bulabileceğiniz efsane halı modellerine online halı satış sitelerinden ulaşabilirsiniz. Birçok farklı renk ve dizayna sahip modeller içinden birini, zevkinize göre seçip, halı fiyatlarını diğer sitelerle karşılaştırabilirsiniz. Üstelik bedava kargo fırsatından yararlanıp keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.
Halı satın almayı keyif haline getiren halibul.com 'daki kampanya fırsatlardan yararlanmayı unutmayın..!

 

 

2 yorum :

  1. Efsane çardak halıdan bir tane almak istiyoruz nasıl ulaşabiliriz size

    YanıtlaSil
  2. Efsane çardak ca21_70 halıdan bir tane almak istiyoruz 4metre kare halı sizden .varsa cevap bekliyoruz sizden

    YanıtlaSil

 
Extralar