Halı Modelleri
Yükleniyor...
23 Mayıs 2014 Cuma

Efsane Halı Mira Serisi

Kendimizi rahat ve mutlu hissedebileceğimiz tek yer olan evimiz aynı zamanda kafamızı dinlediğimiz sevincimizi üzüntümüzü paylaştığımız özel mekanlardır. Ev deyince akla gelen ilk eşyalardan biri olan halılar evleri ev yapan yegane eşyalardır. Halıların evi tamamlayan önemli parçalardan biri olmasının yanında  dizaynının farklı olması ve ev dekorasyonu
ile uyumlu olmasını isteriz. Yine kendi rahatımız için bu özel mekanları seçkin ve kaliteli ürünlerle döşemek yaşadığımız mekanların hoş bir görüntüye sahip olmasını arzu ederiz. İnsanın doğasında var olan beğenilmek arzusu ile hem beğenilmek hem de kendi ruhumuza hitap eden bir dekorasyon yaratmak isteriz. Günümüzde gelişen teknolojinin hızıyla her geçen gün farklı renk ve dizaynlarla karşımıza birçok yeni halı modelleri çıkmakta. Halılarındaki ton kullanımı, farklı renk ve dizaynları
ile yıllardır hizmet veren efsane halı, mira serisi ile odanızla kolayca uyum sağlayabilecek ve en beğenilen renk gruplarını bir araya topladığı 2014 yeni halı koleksiyonu ile tüketicileri daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlar sunuyor.
Efsane halı mira serisi halılarındaki farklı doku ve mükemmel uyum ilk bakışta dikkatleri çekiyor. Ayrıca Efsane Mira modellerinde renklerin birbiri ile uyumu ve işlenişi o kadar güzel ki ev dekorasyonunuz da size inanılmaz fikirler sunabilir.
Bu seriyi inceledikten sonra beğendiğiniz halıya uygun mobilya ve perde alabilirsiniz.
Efsane Mira serisi halılarında daha çok kahverengi ve mavi tonları yoğun olarak kullanılmış. Bunun yanında seri içinde patchwork halı modelleri, yapraklı halı modelleri ve çiçekli halı modellerine yer verilmiş. Efsane halı mira modelleri içinde efsane halı mira 12481-063 kahve mavi kodlu halıda yaprak desenlerinin su gibi akıp giden dizaynı oturma odalarında ve evin farklı mekanlarına değişiklik katacaktır.. Efsane Mira 200x290 salon halısı, 170x250 salon halısı, 150x233 oturma odası halısı, 125x200 oturma odası halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 080x300 yolluk ve 080x150 yolluk olmak üzere 8 farklı ölçüde üretilmektedir.
Efsane halı modelleri online halı satış sitelerinden rahatlıkla ulaşabilir, beğendiğiniz halı modelini ve halı fiyatlarını diğer sitelerle kıyaslayabilirsiniz. Kendiniz için en uygun modeli seçip halı satın almanın keyfini yaşayabilirsiniz.

 

 

 

     


0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar