Halı Modelleri
Yükleniyor...
4 Ağustos 2014 Pazartesi

Efsane Halı Türkan Serisi

Hepimiz evlerimize kaliteli halı satın almak isteriz. Bunun için mağaza mağaza dolaşır, internette araştırma yapar bir şekilde bu konuda bilgi sahibi olmaya çalışırız. Peki kalite denince düşündüğümüz hususlar nelerdir? Çoğu kişi bilinen markaların daha kaliteli olacağını düşünür. Oysa halı satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan bazıları iplik cinsi, hav yüksekliği ve ya dokuma sıklığıdır. Hangi iplik cinsini seçeceğimiz kullanacağımız alana bağlı olarak farklılık gösterir. Örneğin salonda yün iplik tercih edebiliriz. Ancak %100 yün halıların toz tutma tutma oranı yüksek olacağı için antre ve mutfakta akrilik iplik içeren halı satın almak daha sağlıklı olacaktır.

Halı seçerken dikkat edeceğimiz bir başka husus dokuma sıklığıdır. Bir halıda dokuma sıklığı arttıkça sağlamlık artacaktır.
Diğer bir taraftan ev kazalarına engel olmak için halının kaymaz tabana sahip olması önemli diğer bir özelliktir.

Bu özelliklere sahip bir halı istiyorsanız yılların deneyimini modern çizgilerle buluşturan efsane halı modellerine bakmanız gerekir. Son yıllarda birbirinden güzel ve farklı modelleriyle dikkat çeken efsane halı kalitesi ile de adından söz ettirmektedir. Efsane halı modelleri içerisinde efsane türkan serisi her tarza uyum sağlayacak modelleriyle fark yaratacaktır.

  Efsane halı türkan serisi  içinde çiçek desenli halı modelleriyle odanıza farklı bir hava getirecek efsane halı türkan TR006-060 mürdüm bej gri kodlu halı mürdüm rengiyle odanıza pozitif bir enerji getirecektir. Efsane halı türkan fiyatları uygun seçenekleriyle online halı satış sitelerinde sizleri beklemektedir.

Efsane halı türkan modelleri 200x290 salon odası halısı, 170x250 salon odası halısı, 150x233 oturma odası halısı, 125x200 oturma odası halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 080x300 yolluk, 080x150 yolluk olmak üzere 8 farklı ebatta üretilmektedir.

Efsane türkan modellerine online halı satış sitelerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Halı satın almanın kolaylığı ve rahatlığını yaşayabileceğiniz online halı satış siteleri sayesinde uygun fiyat ve taksit seçeneklerine ulaşabilirsiniz.



 

 



0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar