Halı Modelleri
Yükleniyor...
22 Ekim 2014 Çarşamba

Efsane Halı Sarıyer Serisi

Günümüzde ev dekorasyonu denince akla gelen o kadar fazla çeşit ve seçenek var ki bazen hangisini seçsem diye kararsız kalabiliyorsunuz. Ev dekorasyonu denince akla ilk gelen mobilyalar olur genellikle, onu halılar ve en son perdeler takip eder.  Odalarını yenileyecek ve ya yeni ev döşeyecek pek çok insan öncelikle mobilyalarını seçer bu süreç esasında insanı yoran ve kafa karışıklığına iten bir süreçtir. Mobilyaya karar verildikten sonra bunu halı seçimi takip eder . Bu seçimler insanı yorar ve bazen bıktırabilir. Bu yüzden internet aracılığı ile online mobilya veya online halı satış sistemleri aracılığı ile hem mobilya hem de halı modelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabiliriz. İstediğimiz şekilde halı bulduktan sonra  fiyat karşılaştırması yapar civarımızda bulunan mağazalardan halı satın alabileceğimiz gibi bir başka seçenek olan online halı satın al işlemiyle de halı sahibi olabiliriz.
Her zaman farklı model ve seçenekleriyle karşımıza çıkan ve tüketicilerini kalitesi ile hiçbir zaman kuşkuya yer vermeyen efsane halısarıyer serisi ile karşımıza çıkıyor. Efsane halı sarıyer modelleri yaşam mekanlarımızı süsleyecek şıklığı ve ahengi evlerimize taşıyacak. Sade ve şıklıktan yana olanların kaçırmak istemeyeceği güzel ve bir o kadar da özel efsane sarıyer serisi ile evlerinize farklı bir tarz katabilirsiniz. Krem ve gri tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı efsane halı sarıyer modelleri  arasına yer yer kahve ve azda olsa pembe tonlarını içeren modeller eklenmiş.  Salon halı modelleri ve oturma odası halısı modelleri ile neredeyse bütün evinize uyum sağlayacak efsane sarıyer modelleri her tarza hitap edecek özellikte. Geometrik desenlerin baskın olarak  kullanıldığı efsane halı sarıyer serisi içinde efsane halı sarıyer SR021-60 gri pembe vizon kodlu halı kahvenin soft dokunuşunu evlerinize getirecek. Efsane halı sarıyer fiyatları ile halı fiyatları içinde uygun fiyatlı halıar olarak dikkat çekiyor.

Efsane halı modelleri  200X290 salon odası halısı, 160X233 oturma odası halısı, 160X160 antre halısı, , 120X190 antre halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 080x300 yolluk, 080x150 yolluk olmak üzere yumuşacık kaliteli dokusuyla  toplam 8 farklı ebat olarak üretilmiştir.

        

 

 


2 yorum :

  1. Sr 009 renk 765 yolluk 100*300 var mi
    acabaa ne kadar nasıl alabilirim

    YanıtlaSil
  2. Bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil

 
Extralar