Halı Modelleri
Yükleniyor...
24 Ekim 2014 Cuma

Efsane Halı Mega Çocuk Serisi

Hayatımızın en önemli noktasında yer alan çocuklarımız mutlu etmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışırız. Çocukların en çok sevdikleri, ilgilendikleri kendilerine örnek aldıkları çizgi film kahramanları onlar için önemlidir. Çizgi film kahramanlarının, kıyafetleri, davranışları tutumları çocukların davranışlarına ve tutumlarına yansır. Bunun için eğitici çizgi filmler tercih etmekte fayda vardır.
Her dönemde değişen çizgi film kahramanları olsada hiç değişmeyen yıllardır her çocuğun sevdiği barbieler büyük çoğunluktaki yetişkinlerin ve şimdiki çocukların çizgi film kahramanlarındandır. Barbienin bu özelliğini bilen efsane halı mega çocuk serisinde barbienin maceralarına yer verilmiş. Efsane mega çocuk serisinde barbienin yanısıra flora ve layla adlı çizgi film kahramanlarına da yer verilmiş. Çocukların eğlenmesi ve iyi vakit geçirmesini ön plana alan efsane halı taraftarları da unutmayarak fenerbahçe lisanslı halılarına yer vermiş. Efsane halı mega çocuk modelleri içinde özellikle erkek çocukları için yarış arabaları ve top içeren halı modellerine de yer vermiş. Rengarenk görüntüleriyle çocukları eğlendirecek modelleriyle her yaştan insanın hoşuna gidecek efsane mega çocuk modelleri antibakteriyal halı özelliğinde. Toz tutmayan halı ve kir tutmayan halı olarak aradığımız halı modellerini barındıran efsane mega çocuk modelleri  çocukların sağlığını düşünen ebevenler için iyi bir tercih olacak. Üst yüzeyi %100 polipropilen iplikten alt yüzeyi  %100 latexten üretilen efsane mega çocuk halıları kaymama özelliğinede sahip.

Efsane mega çocuk serisi 133X190 oturma odası halısı, 100X150 antre halısı, 150X80 antre halısı,  120X80 yolluk olmak üzere toplamda 4 farklı boyutta üretilmektedir.


Online halı satış sitelerinde kolaylıkla bulabileceğiniz efsane halı mega çocuk modelleri  çocuklarınız için özel ve bir o kadar da eğlenceli olmakta birlikte toz ve kir tutmaması en büyük avantajı. Araştırdığınızda kolaylıkla karşınıza çıkacak efsane halı modelleri içinden beğendiğiniz modeli rahatlıkla alabilirsiniz. Halı satınalmanın kolay yolu olan online sistemler uzağı yakınlaştırarak halı almayı kolaylaştırmaktadır.


 

 


















0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar