Halı Modelleri
Yükleniyor...
23 Ekim 2014 Perşembe

Efsane Halı Sezgi Serisi

Halılarımız zamanla eskir ve yıpranır bu sebepten ötürü  halılarımızı yenilemek isteriz. Bunun için halı markaları arasında ve modeller içinden seçim yapmaya uğraşırız. Halı modelleri içinde kalitesi ve farklı tarzıyla efsane halı özenle hazırladığı modellerini tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır. Efsane halının farklı ve özel serilerinden biri olan efsane halı sezgi serisinde birbirinden farklı şeçenekler var. Sezgi insanın birşeyi doğrudan bilme ve ya kestirmesi olarak adlandırılır. Çoğu insan sezgilerine güvenir efsane halıda sezgilerine güvenenler için efsane sezgi serisi ile karşımıza çıkıyor. Efsane halı sezgi serisi yaşam mekanlarınız için gayet uygun olmakla birlikte kahverengi ve gri tonlarının farklı renk dizaynı ile bütünleştirilmesi ile elde edilen seri  genellikle geometrik dizaynlar kullanılmış. Efsane halı sezgi modelleri içinde efsane halı sezgi 6206-65 kahve krem bej kodlu halı da bu senenin modası olan çiçek deseni kullanılmış, kahve ve kremin uyumlu bir şekilde harmanlandığı modeliyle evlerinize şık bir hava katacak.  Efsane halı sezgi fiyatlarıyla da tüketicilerinin beğenisini kazanacak, kaliteyi ucuza almanın keyfini yaşatacak.

Efsane halı sezgi modelleri modellerini 200x290 salon odası halısı, 160x233 oturma odası halısı, 120x170 antre halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 080x300 yolluk, 080x150 yolluk olmak üzere toplam 7 ebat olarak üretimiştir. Özel şönil be polipropen iplik kullanılarak 8 farklı ana renkte kabartmalı olarak, 5 mm hav yüksekliğinde kir tutmayan özellikte dokunan efsane sezgi modelleri bilgisayarlı dokuma tezgahlarında dokunmuştur.

Online halı satış sitelerinden güvenle elektronik sistemlerden yapabileceğiniz alışverişle beğendiğiniz halı kapınıza kadar gelecek. Size de paketi açıp halınızı zevkle kullanmak kalacaktır. Yorulmadan yapacağınız alışveriş seçeneği ile halı satın almayı kolaylaştıran online halı siteleri zamandan tasarruf edip mağaza mağaza dolaşmayı önleyecek, yorulmadan alışveriş yapmanın keyfini çıkaracaksınız.

 

 


0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar