Halı Modelleri
Yükleniyor...
28 Ekim 2014 Salı

Efsane Halı Kumsal Serisi

Yazı arkada bıraktığımız kışı karşıladığımız şu günlerde yaza özlem duyuyoruz. Herkesin içinin kıpır kıpır olduğu yaz ayı bize genellikle deniz , güneş ve kumsalı hatırlatır. Vazgeçemediğimiz ve doyamadığımız bu üçlüden etkilenen efsane halı kumsal serisi ile karşımıza çıkıyor. Kalitesi ile tüketicilerini yanıltmayan hep sevilen ve beğenilen efsane halı kumsal modelleri her zevke hitap edecek özellikte. Kahve ve giri tonlarının hakim olduğu efsane kumsal serisinde tonlarla uyumlu dinamik desenlere yer verilmiş. Ayrıca bu senenin modası olan pop art halı modellerini sevenleri unutmayan efsane halı kumsal modelleri içinde pop art halılara fazlasıyla yer vermiş. Pop art halı modelleri içinde ise İstanbul, Paris ve Venedik manzarasına yer verilmekle birlikte mustang gibi klasik araba modelli halılara da yer verilmiş. Efsane halı modelleri içinde, efsane halı kumsal 8444-95 pop art venedik gri füme kodlu halı ile venedik manzarasını ayağınızın altına serip rahatlıkla bu manzaraya karşı kahvenizi yudumlayabileceğiniz gibi efsane halı kumsal 12029-070 kahve bej mavi patchwork kodlu halı modeli ile yine bu senenin trendi olan patchwork halı modellerine sahip olabilirsiniz.

  Efsane kumsal modelleri ; 200X290 salon odası halısı, 170X250 salon odası halısı, 150X233 oturma odası halısı, 125X200 oturma odası halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 080x300 yolluk, 080x150 yolluk olmak üzere toplam 8 farklı ebat olarak 11 mm hav yükseklğinde 6 ana renkte en son teknolojik dokuma tezgahlarında dokunmuştur. Metrekarede 500.000 ilme ucu sıklığına sahip olan efsane kumsal halıları kalitesi ile de fark yaratıyor. Kolay temizlenebilen özelliği ile efsane kumsal fiyatları ile oldukça uygun olup beğendiğiniz halıya uygun fiyat seçenekleri ile kolaylıkla satın alabileceksiniz.

  Online halı satış siteleri sayesinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz efsane halı kumsal modellerini inceleyebilirsiniz. Halı satın almanın kolay yolunu sunan online halı siteleri sayesinde rahatlıkla ulaşabileceğiniz binlerce model arasından beğendiğiniz model hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.











      



      

      

  




0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar