Halı Modelleri
Yükleniyor...
15 Mayıs 2014 Perşembe

Efsane Halı Klasik Serisi

Her insanın kafasında farklı düşünceler, fikirler vardır ve diğerlerinden farklı olmak için yeni şeyler bulmaya almaya çalışır.
Bunun yanında her insan beğenilmek takip edilmek ister düşünün birisi size iltifat ettiğinde ne kadar mutlu olursunuz.
Diğerlerinden farklı olmak adına özellikle çevremizdeki insanların aldıklarını almayız giydiklerini giymeyiz buna oldukça dikkat ederiz. Herkes kendi tarzını belli etmek, özel olmak, beğenilmek ister. Aslında farklı olmayı kendimizi ifade etmek için isteriz 'benimde zevkim kendime göre tarzım var' diyebilmek için tarzımızı oluşturmak adına ya kafa yorar yada tasarımcılardan yardım alırız. Evlerimizi bu şekilde dekore ederiz.
Farklı olmayı isteyen kendi tarzını oluşturmak isteyenler efsane halı klasik serisini görmeleri gerekir. Farklı renk ve dizyanları ustalıkla birleştiren efsane halı tüketicinin arzularına göre üretim yapıyor. 2014 yeni halı modelleri ile farkını gösteren efsane halı her eve girmeyi hedefliyor. Halı satın almayı zevk haline getiren firma klasik serisinde pastel renk tonları kullanmış. Seride istediğiniz renk tonlarında halı bulabileceğiniz gibi farklı dizaynlar da bulabilirsiniz. Ayrıca efsane klasik modellerinde her eve uyum sağlayabilecek her odada kullanılabilecek modeller mevcut. Klasik modeleri içindeki efsane halı klasik EK 004-60 mavi pembe beyaz sarı kullanılan renklerin canlılığı ile evlere yeni bir soluk getirecek.
Efsane halı klasik modelleri metrekarede 500.000 İlme Ucu Sıklığında 11mm Hav yüksekliğine sahip bilgisayarlı dokuma tezgahlarında özel olarak dokunmuştur. Efsane halı modelleri 200x290 salon halısı, 170x250 salon halısı, 150x233 oturma odası halısı, 100x300 yolluk, 100x200 yolluk, 80x300 yolluk ve 80x150 yolluk olmak üzere 8 farklı ebatta üretilmektedir.
Yaşam alanlarınızda rahatça kullanabileceğiniz modern görünümüyle sizleri etkileyecek dizaynları ile fark yaratacağınız klasik serisine online halı satış sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Online halı satış sitelerinden halı modellerinin her detayını rahatlıkla inceleyip tarzınızı yansıtan halı modelini bulabilirsiniz. Halı fiyatlarını araştırıp beğendiğiniz modeli sepetinize atıp bedava kargo fırsatıyla halı satın almanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 



0 yorum :

Yorum Gönder

 
Extralar